What's new

Aktualizacja gry 27-08-2026

Maniek_70

New member
Reaction score
0
Server
Kalgan
Main Pilotname
_BMW760ILV12_PL
Rank
99
Clan
A P O C A L Y P S E
Dzień dobry wszystkim. Mam konto na Kalgan od 2016 roku. Przez ostatnie 10 lat zebrałem 130 czaszek. Po aktualizacji gry z 27 sierpnia 2026 roku będzie dostępna opcja zmiany samochodu samochodowego. Nie ma takiej opcji. ukarany za zestrzelenie 130 czaszek. Aktualizacja po aktualizacji ze złotymi czaszkami została ukarany. Aby uzyskać dostęp do punktów wojennych, które mogą być dostępne. Samodzielnie udostępniany 130 czaszek udostępnia kilka punktów informacyjnych. Czy to za konsekwencje, zabójstwa w PvP, czy coś w tym stylu. Nie musiałem biegać nocą i zbierać punktów wojennych, aby uniknąć czasu. A teraz, bez względu na to, ile czasu spędzę grając w pirackim, nie wyjdę nawet z dywizji wychodzącej. Moim zdaniem tak nie powinno być. Myślę, że to kara za te 130 czaszek!!!???Zrzut ekranu (11).pngZrzut ekranu (12).pngZrzut ekranu (13).pngZrzut ekranu (11).pngZrzut ekranu (12).pngZrzut ekranu (13).png

Poland

Well-known member
Reaction score
327
Server
Askone
Main Pilotname
JustaRavenPL
Rank
95
Clan
Death Watch
Witaj.

Im więcej masz zdobytych złotych czaszek, tym mniej warscora (punktów wojennych na polski) będziesz zdobywać. Jest to zrobione po to, aby inni, którzy mają mniej czaszek niż Ty, byli w stanie w łatwiejszy sposób zdobywać te czaszki. Kwestia fairplay. Myślę też, że żadne rzeczy z nowych update, które wyjdą, będą dla Ciebie przeszkodą, posiadając tak dużą ilość złotych czaszek. Obecnie, na nowe itemy w grze, potrzebujesz max 15 lvla złotej czaszki (15 złotych czaszek). Nie przejmowałbym się więc farmieniem kolejnych czaszek, a raczej zdobywaniem planów nowych itemków.

Poza tym, staraj się na tym forum pisać w języku angielskim. Będzie wtedy łatwiej też innym odpowiadać na Twoje posty. Same forum również jest w języku angielskim. Nawet za pomocą tłumaczy AI, jeżeli nie znasz tego języka.

Pozdrawiam

Maniek_70

New member
Reaction score
0
Server
Kalgan
Main Pilotname
_BMW760ILV12_PL
Rank
99
Clan
A P O C A L Y P S E
Witaj.

Im więcej masz zdobytych złotych czaszek, tym mniej warscora (punktów wojennych na polski) będziesz zdobywać. Jest to zrobione po to, aby inni, którzy mają mniej czaszek niż Ty, byli w stanie w łatwiejszy sposób zdobywać te czaszki. Kwestia fairplay. Myślę też, że żadne rzeczy z nowych update, które wyjdą, będą dla Ciebie przeszkodą, posiadając tak dużą ilość złotych czaszek. Obecnie, na nowe itemy w grze, potrzebujesz max 15 lvla złotej czaszki (15 złotych czaszek). Nie przejmowałbym się więc farmieniem kolejnych czaszek, a raczej zdobywaniem planów nowych itemków.

Poza tym, staraj się na tym forum pisać w języku angielskim. Będzie wtedy łatwiej też innym odpowiadać na Twoje posty. Same forum również jest w języku angielskim. Nawet za pomocą tłumaczy AI, jeżeli nie znasz tego języka.

Pozdrawiam
Sorry, I wrote in English, but Google translated it into Polish. In that case, I’ll never have anything because I’ll always have too many skulls, heheh. Is this some kind of punishment for those skulls? What “fair play”? Nobody stopped anyone from earning war points. Instead of hanging around in orbit and spouting nonsense in chat, I wanted to get something done, so I was collecting skulls. So let them reset my skull count to 0, and then I’ll get normal points for playing in Pirate mode. Now I’m barely getting any points at all because I have too many skulls again. It’s all nonsense. I get the impression this is a punishment for having 130 skulls. I have that many skulls and I don’t get anything, but the guy with 5 skulls already gets something out of it. Is that fair play in your opinion???